Allergier (alder 5 til 8)

Har du allergi eller en bihulebetændelse?

Rene allergiterapier er dem, der indeholder helt naturlige stoffer. De mest almindelige typer er spændingshovedpine og migræne. For dit første besøg hos en naturlæge skal du være forberedt på en grundig diskussion af din hovedpine samt dit generelle helbred, livsstil og kost. At kende det grundlæggende om din kats helbred og have nogle færdigheder i sundhedspleje derhjemme kan være en livredder, fordi en nødsituation ikke er tid til at begynde at lære katte førstehjælp. Fugtgivende rensemidler er et af de første skridt til at skabe et sundt, ikke-flaget udseende, og de har få bivirkninger. Nu hvor du ved, hvilke ingredienser du skal søge efter, og hvilke ingredienser du skal undgå i fugtgivende hudrensemidler, kan du vælge en, der vil gavne din hud. Sørg for at bruge et rensemiddel, der vil bekæmpe udbrud. Brug koldere vand til at skylle - dette låser de fugtgivende elementer i din rensemiddel og lukker porerne, så din hud efterlades ren og forfrisket.

Sæbe kan vaske de naturlige olier i dit ansigt væk og efterlade huden ren, men udtørret. Start med varmt vand - dette åbner dine porer, så vand og rensemiddel kan strømme ind og vaske snavs væk. Uanset hvilken hudrens der Medicin mod mave-tarm sygdomme passer til dig, er der én teknik til god ansigtsvask, som er afprøvet og sand. Lige meget hvilken ansigtsrens du bruger, er enhver ansigtsrens, der er formuleret til ansigter, bedre end din almindelige sæbe. For at lære mere om fugtgivende ansigtsrens, følg linkene på næste side. Du kan også kigge efter en fugtgivende rensecreme, der indeholder grøn te eller aloe, som vil hjælpe med at lindre din hud. Stigende pollenniveauer i fremtiden vil have en meget bredere effekt end nogle få snus og hovedpine. Med andre fødevarer er det uklart, hvorfor de er forbundet med hovedpine. BEMÆRK: Hvis du af din læge er blevet diagnosticeret med en livstruende allergi og nu oplever nogen af ​​symptomerne på anafylaksi, skal du straks ringe til 911 og administrere din adrenalin-autoinjektor (såsom EpiPen®), hvis du har en. En anden allergimedicin kan stoppe dine symptomer med færre eller mindre alvorlige bivirkninger. Den afgørende faktor at kigge efter i et klimaanlægsfilter er, hvor produktive de er, og hvor meget støv det kan stoppe.

Kosttilskud kan også ordineres, hvis der mangler vigtige næringsstoffer i kosten, såsom magnesium eller niacin (som begge har en effekt på blodkarrenes korrekte funktion) og quercetin (som kan hjælpe med at blokere inflammation, blandt andre funktioner). At tørre dit ansigt på den forkerte måde kan også have en negativ effekt på din hud. Alternativ medicin lægger vægt på at eliminere de ting, der forårsager eller gør kroppen sårbar over for tilbagevendende hovedpine, idet den erkender, at smerten er en vigtig måde for vores kroppe at gøre os opmærksomme på problemer. For at lære om de elementer i hudrensemidler, der gør dem anderledes end almindelig sæbe, skal du læse videre. Læs videre for mere information om, hvad disse fordele er, og hvilke potentielle ulemper der kan være. Undgå rensemidler, der har tilføjet dufte - de kan lugte godt, men dufte kan irritere følsom hud. Endelig vil naturlægen specificere et program, der er skræddersyet til hver hovedpinepatient, som kan omfatte kosttilskud, stressreduktionsteknikker, motion, urtemedicin, akupunktur, naturopatisk manipulation og homøopati.

Efter en vurdering vil naturlægen foreslå en specifik diæt til patienten. I denne undersøgelse af mistænkte bliver kosten nøje undersøgt. Men hvis du har fedtet hud, kan du vaske dit ansigt op til tre gange om dagen. Du kan springe en morgenvask over for at undgå at irritere din hud. Før immunsystemet kan blive følsomt over for penicillin, skal du udsættes for medicinen mindst én gang. En allergi er en overdreven reaktion fra immunsystemet på et stof i miljøet, kaldet et allergen. Dit system ønsker 299 mg forbundet med kolesterol dag til dag. Arbejdede du sent den dag? Hvad spiste du minutter, timer eller en dag før hovedpinen? Hvornår opstod hver hovedpine? Stress, uregelmæssig søvn, hormonelle skift, depression, anstrengte øjne og visse fødevarer kan blandt andet udløse hovedpine. Smerten ved hovedpine kan være konstant eller dunkende og variere fra simpelthen ubehageligt til invaliderende. Hvis du er bekymret for ujævn pigmentering i din hudtone, kan det hjælpe at bruge den rigtige rensemiddel. Bare sørg for at vælge en, der passer til din hudtype. Nogle mennesker laver imidlertid ikke nok laktaseenzym til at håndtere den laktose, de indtager.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *